Terug

Over de Utrecht Science Week

Het Utrecht Science Park bloeit. Door de wetenschappelijke prestaties en de succesvolle samenwerking tussen kennis- en zorginstellingen en gespecialiseerde bedrijven. En door de komst van nieuwe partijen. Daarbij gaan gevestigde namen en start-ups gelijk op in hun grote ambities en liefde voor innovatie. Op het Utrecht Science Park werkt iedereen samen aan een gezonde en duurzame samenleving.

Met de Utrecht Science Week willen we de waarde en vooruitgang van al dit werk de komende jaren nog beter zichtbaar maken. Niet alleen voor de bewoners van en de werkers op het Utrecht Science Park maar ook voor een breed publiek van belanghebbenden en geïnteresseerden.

Werk of studeer je op het Utrecht Science Park? Ben je nauw betrokken bij of geïnteresseerd in de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en gezond leven? Vraag je je af wat er eigenlijk gebeurt in al die gebouwen op het Utrecht Science Park? Kom dan naar de Utrecht Science Week! Houd deze website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief van het Utrecht Science Park voor updates over de editie van 2022.

De Utrecht Science Week is een initiatief van stichting Utrecht Science Park met medewerking van de partners Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht, Universitair Medisch Centrum Utrecht, Prinses Máxima Centrum biotechbedrijf Genmab en RIVM.