Terug

Serie bring-your-own-lunch-meetings

Van maandag tot en met vrijdag een dagelijkse bring-your-own-lunch-meeting tijdens de Utrecht Science Week! Zo divers als de ‘bewoners’ van het Utrecht Science Park zijn, zo divers zijn de onderwerpen die je tijdens je lunchpauze kunt gaan ontdekken in het paviljoen in de Botanische Tuinen. Wees welkom, toegang is gratis (schrijf je wel even in).

 Maandag 3 oktober starten we met het onderwerp Mens en dier: gezond en duurzaam samenleven.
Debbie Jaarsma gaat in gesprek met Lidwien Smit en Franck Meijboom.
Van 12.30 tot 13.30 uur.

Dinsdag 4 oktober stellen we centraal: “Plantaardige voeding, de nieuwe standaard in de zorg?”. Arte Groenewegen en Jopke Janmaat, oprichters van het succesvolle studentencollectief de CO₂-assistent spreken met onder anderen Myrthe Frissen.
Van 12.00 tot 13.00 uur.

Woensdag 5 oktober hoor je alles over het Eerste Generatie Fonds van onder anderen oprichter  Charisma Hehakaya. Wat komen pioniers zoal tegen, hoe kun je zelf bijdragen?
Van 12.00 tot 13.00 uur.

Donderdag 6 oktober maken we nader kennis met groene chemie: Bert Weckhuysen gaat in de op vraag: “From which carbon source will we make our products of the future?”.
Van 12.00 tot 14.00 uur.

Vrijdag 7 oktober sluiten we de serie af met HU GEZOND&WEL: Lizet van Ewijk: “We richten ons op de hele (sociale) leefomgeving waarin mensen elkaar ontmoeten en worden uitgenodigd tot gezond gedrag. Daar kunnen we werken aan bewustwording van gezond gedrag en het verkleinen van gezondheidsverschillen.”
Van 12.00 tot 13.00 uur.

Praktische info
Meer informatie over de inhoud kun je vinden in het blokkenschema op deze site. Schrijf je – via het blokkenschema – meteen in voor één of meerdere byol-meetings. Dan ben je in elk geval verzekerd van een plaats in het paviljoen!

Toegang is gratis. Kom op tijd, wij beginnen – en eindigen – ook op tijd.

Ook zonder meegebrachte lunch ben je natuurlijk van harte welkom; broodjes (en meer) zijn ter plekke te koop.

TIP: nu je er toch bent: check het blokkenschema, er is veel meer interessants te vinden, zowel in het paviljoen als elders op het Utrecht Science Park.

Voor alle programma-onderdelen geldt: toegang is gratis, maar schrijf je wel in.