Nederlands English
27 SEPTEMBER T/M
6 OKTOBER 2024
27 SEPTEMBER T/M
6 OKTOBER 2024
Terug

Ontdek de labs van de toekomst in Genmab’s ‘Healthcare and Laboratories of the Future’

Donderdag 3 oktober is Genmab’s ‘Healthcare and Laboratories of the Future’, tijdens de Utrecht Science Week. Ontdek de baanbrekende innovaties die de gezondheidszorg en laboratoriumwetenschappen transformeren.

Plenaire sessie (16:00 -16:45)
Ontmoet koplopers uit de industrie, gezondheidszorg en academische wereld in een dynamische paneldiscussie. Ontdek hoe automatisering, digitale transformatie en Artificial Intelligence (AI) een revolutie teweegbrengen in laboratoria en de gezondheidszorg, en leer hoe onderwijsinstellingen zich ontwikkelen om de volgende generatie wetenschappers en professionals in de gezondheidszorg op te leiden.

Presentatoren en panelleden uit de biotechindustrie (Genmab), gezondheidszorg en onderwijs bespreken verschillende onderwerpen, zoals:

  • Kan AI wetenschappers en onderzoeksassistenten vervangen?
  • Hoe kan AI de ontwikkeling en goedkeuring van medicijnen versnellen?
  • Kan technologie meer thuiszorg voor patiënten mogelijk maken?
  • Wat zijn de grootste uitdagingen bij het integreren van AI in laboratoria en de gezondheidszorg?
  • Hoe moet het onderwijs zich aanpassen om toekomstige professionals voor te bereiden?

Health of the Future Fair (16:45 – 18:30)
Netwerk met vertegenwoordigers van toonaangevende bedrijven, zorginstellingen en onderwijsinstellingen. Ontdek carrièremogelijkheden, bekijk en ervaar innovaties en bespreek de toekomst van de biowetenschappen onder het genot van een hapje en een drankje.

Voor wie is dit programmaonderdeel bedoeld?

  • Studenten: BSc-, MSc- en PhD-studenten in biowetenschappen, geneeskunde, biochemie, voedingswetenschappen, datawetenschappen en aanverwante vakgebieden.
  • Utrecht Science Park medewerkers: Netwerk en verken de mogelijkheden voor het werven van talent.

Ben jij erbij?
Het evenement vindt plaats in de Accelerator op het Utrecht Science Park (Uppsalalaan 17) van 15:30 tot 18:30 uur. Er volgt snel meer informatie over het programma en de inschrijving.