Nederlands English
SAMEN NAAR EEN GEZONDE, DUURZAME SAMENLEVING
30 september
t/m 7 oktober

Over de Utrecht Science Week

Het Utrecht Science Park bloeit. Door de wetenschappelijke prestaties en de succesvolle samenwerking tussen kennis- en zorginstellingen en gespecialiseerde bedrijven. En door de komst van nieuwe partijen. Daarbij gaan gevestigde namen en start-ups gelijk op in hun grote ambities en liefde voor innovatie. Op het Utrecht Science Park werkt iedereen samen aan een gezonde en duurzame samenleving.

De Utrecht Science Week is ontstaan om de waarde en vooruitgang van al dit werk de komende jaren nog beter zichtbaar maken voor een breed publiek van belanghebbenden en geïnteresseerden.

Werk of studeer jij op het Utrecht Science Park en ben jij nauw betrokken bij de ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en gezond leven? Dan is deelname aan de Utrecht Science Week absoluut iets voor jou. Houd deze website in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief van het Utrecht Science Park voor updates over de editie van 2022.

De Utrecht Science Week is een initiatief van stichting Utrecht Science Park met medewerking van de partners Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht, Universitair Medisch Centrum Utrecht,  Prinses Máxima Centrum biotechbedrijf Genmab en RIVM.