Nederlands English
27 SEPTEMBER T/M
6 OKTOBER 2024
27 SEPTEMBER T/M
6 OKTOBER 2024

FAQ – Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij inschrijven?

Heel eenvoudig: ga naar Programma (blokkenschema of lijstweergave); als je een onderdeel aanklikt, vind je meer informatie over inhoud en sprekers, plus: de inschrijfbutton. We houden het simpel: geen account aanmaken, geen winkelwagentje; gewoon je naam en e-mailadres invullen.
Je kunt je inschrijven voor één onderdeel, maar natuurlijk ook voor – veel – meer. Keuze genoeg, zonde om iets te missen, niets wordt later herhaald.

Kan ik ook online deelnemen?

Nee, we hebben dit jaar geen online events. Kom langs en ontmoet interessante mensen. En wij willen jou ontmoeten.

Wat is de voertaal?

Naast Nederlandstalige onderdelen zijn er ook Engelstalige programma’s. In het Programma staan de Engelstalige onderdelen gemarkeerd met een icoontje van de Engelse vlag.

Waar is het?

“Het” is op veel plekken! Per programma-onderdeel staat de locatie vermeld (zie Programma).

En weet je het even niet meer? Of heb je zin in koffie, al dan niet met goed gezelschap? Kom dan bij ons langs, in het hart van de organisatie van de Utrecht Science Week, aan de Heidelberglaan 11 (kantoor Stichting Utrecht Science Park). Loop gerust bij ons binnen, wij hebben de hele week open huis, wees welkom!

Hoe werkt de ticketverkoop?

Antwoord: niet!
Met uitzondering van het Betweter Festival in TivoliVredenburg is deelname aan alle andere programma-onderdelen gratis. Wel even inschrijven, dan ben je zeker van een plaats.

Kan ik ook zonder inschrijving deelnemen?

Vrije inloop is mogelijk zolang er plaats is. Slimmer om vooraf in te schrijven, dan ben je er zeker van dat je aan het programma kunt deelnemen.

Ik heb me ingeschreven maar ik heb nog niets ontvangen, klopt dat?

Stuur een mailtje naar info@utrechtscienceweek.nl en wij kunnen je handmatig op de lijst plaatsen.