Nederlands English
29 SEPTEMBER T/M
8 OKTOBER 2023
30 september
t/m 7 oktober

FAQ – Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij inschrijven?

Heel eenvoudig: ga naar Programma (blokkenschema of lijstweergave); als je een onderdeel aanklikt, vind je meer informatie over inhoud en sprekers, plus: de inschrijfbutton. We houden het simpel: geen account aanmaken, geen winkelwagentje; gewoon je naam en e-mailadres invullen.
Je kunt je inschrijven voor één onderdeel, maar natuurlijk ook voor – veel – meer. Keuze genoeg, zonde om iets te missen, niets wordt later herhaald.

Kan ik ook online deelnemen?

Voor de meeste programma-onderdelen is het antwoord: nee. Kom langs en ontmoet interessante mensen. En wij willen jou ontmoeten. De Dag van de Duurzaamheid bijvoorbeeld, is ook via de livestream te volgen.

Wat is de voertaal?

Naast Nederlandstalige onderdelen zijn er ook Engelstalige programma’s. In het Programma staan de Engelstalige onderdelen gemarkeerd met een icoontje van de Engelse vlag zoals bijvoorbeeld de Eerste Utrecht Science Lezing.
Voor de Dag van de Duurzaamheid en de Themadag Gezond Leven bieden we de mogelijkheid gebruik te maken van simultaan vertaling naar het Engels (op verzoek).

Waar is het?

“Het” is op veel plekken! Per programma-onderdeel staat de locatie vermeld (zie Programma). Ons centrale paviljoen vind je op het Kleine Gras in de Botanische Tuinen; hier bieden we elke dag mooie programma-onderdelen, zoals dagelijks rond lunchtijd een Bring-your-own-lunch-meeting. Ook elke dag: goed gezelschap. En antwoord op al je vragen over het programma en alle locaties van de Utrecht Science Week.

 

Klik hier voor de plattegrond.

Hoe werkt de ticketverkoop?

Antwoord: niet!
Met uitzondering van het Betweter Festival in TivoliVredenburg is deelname aan alle andere programma-onderdelen gratis. Wel even inschrijven, dan ben je zeker van een plaats.

Kan ik ook zonder inschrijving deelnemen?

Vrije inloop is mogelijk zolang er plaats is. Slimmer om vooraf in te schrijven, dan ben je er zeker van dat je aan het programma kunt deelnemen.

Hoe zit het met de catering?

Natuurlijk 100% vegetarisch. Tuincafé Botanica zorgt elke dag voor de verkoop van lekkere dingen in La Tentina, direct naast het centrale paviljoen van de Utrecht Science Week. Had je je lunchpakket thuis al gemaakt? Geen probleem, eigen brood en koffie mee mag ook.

Ik heb me ingeschreven maar ik heb nog niets ontvangen, klopt dat?

Stuur een mailtje naar usw@utrechtscienceweek.nl en wij kunnen je handmatig op de lijst plaatsen.