Nederlands English
27 SEPTEMBER T/M
6 OKTOBER 2024
27 SEPTEMBER T/M
6 OKTOBER 2024
Terug

Het programma is live! 

De voorbereidingen voor de Utrecht Science Week zijn in volle gang. Van vrijdag 27 september tot en met zondag 6 oktober is het Utrecht Science Park een groot open huis. Inmiddels zijn bijna alle programmaonderdelen bekend en is het programma met blokkenschema live. Komende weken volgen nog meer programmaonderdelen. Neem alvast een kijkje, schrijf je in voor de programmaonderdelen waar jij graag bij wil zijn en mis niks! 

In samenwerking met verschillende partners van het Utrecht Science Park is een gevarieerd programma samengesteld, met aansprekende lezingen, interactieve workshops, rondleidingen en spraakmakende interviews, rondom wetenschap op het Utrecht Science Park, met focus op de thema’s ‘gezondheid’ en ‘duurzaamheid’.  

Zo trappen we de Utrecht Science Week vrijdag 27 september af met de Utrecht Science Lezing door professor dr. Peter Luijten. Na het weekend kijken we onder meer uit naar de Dag van de Duurzaamheid, georganiseerd door de Hogeschool Utrecht. Op woensdagavond is er voor studenten de Utrecht Science Week Pubquiz, uiteraard gericht op wetenschap, het Utrecht Science Park en de stad Utrecht. Donderdag kunnen bezoekers ontdekken hoe de gezondheidszorg en laboratoria van de toekomst er uit zien, tijdens Genmab’s Healthcare and Laboratories of the Future. We sluiten de Utrecht Science Week af met een onderdeel voor de jongere bezoekers, want dan is het Weekend van de Wetenschap 

Maar er is nog veel meer, dus bekijk het volledige programma hier.