Nederlands English
27 SEPTEMBER T/M
6 OKTOBER 2024
30 september
t/m 7 oktober
Terug

Programma-update: Healthy and sustainable food: envision future scenarios to drive change in society

12 juli 2023

De Utrecht Science Week programmeert op maandag 2 oktober: gezonde en duurzame voeding, geagendeerd door het Institute for Preventive Health (i4PH) van de Kennisalliantie TU/e, WUR, UU, UMC Utrecht.

Doe mee aan een inspirerende sessie over het creëren van een gezond en duurzaam voedselsysteem en het aanjagen van verandering in de samenleving. De panelleden, onder leiding van moderator Roel Vermeulen, zullen toekomstscenario’s presenteren die een getransformeerde wereld voorstellen en strategieën aanreiken om deze tot leven te brengen.

Ontdek de uitdagingen en kansen die gepaard gaan met het opbouwen van een duurzaam voedselsysteem en verken de bredere implicaties van maatschappelijke systeemverandering. Neem deel aan dynamische discussies en krijg inzicht in innovatieve ideeën die het pad effenen voor een betere toekomst.

Schrijf je in en laten we samen vorm geven aan een gezondere, duurzamere wereld!

Over het i4PH
Het i4PH brengt de unieke expertise van vier vooraanstaande instellingen in Nederland samen: Technische Universiteit Eindhoven, Wageningen University & Research, Universiteit Utrecht en het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Deze samenwerking is uniek in haar benadering van preventieve gezondheid, die de integratie van technologie, gedrag, exposoom, voeding en biologie omvat.

Het instituut maakt deel uit van de strategische alliantie TU/e, WUR, UU, UMC Utrecht (EWUU); kijk op www.ewuu.nl

Inspiratiesessie “Healthy and sustainable food: envision future scenarios to drive change in society”
Maandag 2 oktober 2023 van 11.00 -13.00 uur.
Locatie: Stichting Utrecht Science Park, Heidelberglaan 11, 3584 CS Utrecht

Moderator
Roel Vermeulen, hoogleraar milieuepidemiologie en blootstellingswetenschappen (UU)