Nederlands English
27 SEPTEMBER T/M
6 OKTOBER 2024
30 september
t/m 7 oktober
Terug

Utrecht Science Week 2023: samen naar een gezonde, duurzame samenleving

De kracht van innovatie en samenwerking gericht op een gezonde, duurzame samenleving staat centraal in de derde editie van de Utrecht Science Week. Van vrijdag 29 september tot en met zondag 8 oktober aanstaande zet het Utrecht Science Park de deuren wijd open voor ontmoeting en kennisuitwisseling tussen studenten, professionals en alle andere geïnteresseerden. Iedereen is welkom.

Op het Utrecht Science Park, het grootste science park van Nederland, werken ruim 55.000 studenten en 30.000 medewerkers van gerenommeerde kennisinstellingen, medische centra en bedrijven intensief samen aan het ontwikkelen en toepassen van baanbrekende wetenschap en oplossingen op het gebied van gezondheidszorg, life sciences en duurzaamheid.

De Utrecht Science Week zet de relevantie en de resultaten van deze samenwerking graag vol in de schijnwerpers. Ter inspiratie, om samen nog meer het verschil te maken. Om bestaande samenwerking te versterken en uit te breiden en om nieuwe, kansrijke coalities en allianties te ontdekken.

In nauwe samenwerking met de partners – Hogeschool Utrecht, Universiteit Utrecht, Universitair Medisch Centrum Utrecht, Prinses Máxima Centrum, Genmab, Hubrecht Institute en RIVM – wordt gewerkt aan een gevarieerd, relevant programma. Vanaf juni kan iedereen zich inschrijven voor de verschillende programma-onderdelen.

 

Doe mee!
Met de Utrecht Science Week vieren we de oogst en de kansen van de rijke voedingsbodem van het Utrecht Science Park. En we planten zaadjes. Voor nieuwe kennis en nieuwe ontmoetingen. Doe mee en noteer de data vast in je agenda. Volg de Utrecht Science Week op de website en via de social media.

Ben je op zoek naar een podium voor je eigen project, onderzoek, idee? Laat het weten, mail ons op usw@utrechtsciencepark.nl.